Lăsați AI să vă rezolve sarcinile cu ChatGPT în română

Cu ChatGPT poți avea o conversație cu un AI la fel ca cu un om viu în română

Oricând

Disponibil atunci când aveți nevoie

Conversația

Conversați în mod natural în română

Începeți imediat

Începeți să scrieți cu Textie și obțineți conținutul de care aveți nevoie mai repede ca niciodată.

Dacă continuați, confirmați că acceptați termenii și condițiile și politica de confidențialitate.
CONVERSAȚI CU INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ

Începeți să profitați din plin de AI cu ChatGPT by Textie

În limba română și în câteva clipe

 • 1

  Creați un cont

  Înscrieți-vă la Textie și alegeți pachetul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. ChatGPT este gratuit în fiecare pachet.

 • 2

  Începeți o conversație

  Primele conversații pot fi dificile, dar odată ce vă simțiți confortabil împreună, veți avea un însoțitor care se va oferi pentru munca ta.

 • 3

  Rezolvați sarcini complexe

  Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor cu calcule, formule Excel sau cod de programare, Textie este aici pentru a vă ajuta.

CONVERSAȚI CU INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ
LUCRU CU TEXT

Creați textele necesare

Textie cu ChatGPT poate crea exact textul pe care îl cereți. Singura limită este imaginația dumneavoastră.

Copywriting
Texte de marketing
Generarea de text SEO
Rescrierea textului cu cuvinte diferite
Și o mulțime de alte sarcini de copywriting
CONVERSAȚI CU INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ
SARCINI DE LOGICĂ

Rezolvă chiar și probleme complexe pentru dumneavoastră

Dacă nu știți ce să faceți, nu vă bateți capul. Textie cu ChatGPT poate rezolva, de asemenea, probleme de logică și vă poate ajuta să vă găsiți calea de ieșire.

Ajutor la programare

Explicarea unui text complex

Crearea de formule în Excel

Probleme de matematică

Generarea de idei

Și multe alte sarcini logice

Textie

Începeți să folosiți Textie ChatGPT

Și rezolvați-vă sarcinile zilnice mult mai repede decât era posibil anterior.

Întrebări frecvente

ChatGPT este un chatbot cu inteligență artificială. Poate răspunde la diverse întrebări, poate oferi informații și poate ajuta oamenii să rezolve probleme. Caracteristicile sale includ răspunsul la întrebări, oferirea de recomandări, jocuri și multe altele. Este un instrument eficient care poate ajuta oamenii să obțină răspunsuri rapide și de încredere la întrebările lor și soluții la problema pe care o au acum.
ChatGPT se bazează pe o tehnologie de inteligență artificială numită GPT-3, care permite chatbot-ului să înțeleagă întrebări, să caute informații relevante și să ofere răspunsuri. Chatbot-ul are la dispoziție o bază de date uriașă, ceea ce îi permite să înțeleagă mai bine contextul conversației și să prezinte răspunsurile potrivite.
Atunci când un utilizator introduce o întrebare, ChatGPT împarte propoziția în părți și încearcă să găsească informații relevante în baza de date. Apoi selectează un răspuns adecvat în funcție de clasificarea pe care o efectuează. Dacă chatbot-ul nu știe cum să răspundă la întrebare, poate cere utilizatorului specificații suplimentare pentru a înțelege mai bine cererea.
Da, ChatGPT este securizat de tehnologiile de ultimă generație de securitate a datelor și a stabilit reguli stricte pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor în conformitate cu reglementările și regulile aplicabile. Toate conversațiile prin chat sunt criptate și stocate doar pentru timpul necesar pentru ca ChatGPT să funcționeze corect. Orice informații pe care le furnizați sunt păstrate în siguranță și nu sunt partajate cu terțe părți.
Da, chatbot-ul este disponibil doar pentru abonații Textie. Puteți vedea prețurile pachetului pe pagina de prețuri.
Deși ChatGPT este echipat cu mecanisme de protecție de ultimă generație și în marea majoritate a cazurilor răspunsurile sunt corecte, trebuie să știți că orice chatbot care se ocupă de întrebările utilizatorilor poate fi predispus la inexactități și erori în interpretarea textului. Prin urmare, este important să fiți atenți și să verificați întotdeauna acuratețea răspunsurilor pe care le primiți.
Textie este de încredere pentru sute de profesioniști
Deloitte
Ogilvy
KPMG
Logo
Logo